Člani

Pihalni orkester

PRVOMAJSKA BUDNICA

Tudi letos bo potekala Tradicionalna prvomajska budnica s Pihalnim orkestrom Cecilija Polzela. Lani so nas poslušalci prijetno presenetili in redko se je zgodilo, da smo bili na kakšni lokaciji sami. Letos bomo glasbeniki v sredo, 1. maja 2024, občane zbujali že od 5. ure dalje, saj smo v naš nabor dodali nekaj novih lokacij.

Začeli bomo v Ločici ob Savinji na križišču Sončna cesta ter nato nadaljevali na križišču pri baru Gmajna, pri frizerstvu Zora, naselju Savinjski log, z Založah pri kmetiji Korber, nato pri Občini Polzela in Gostilni Cizej, nadaljevali pa v parku Polzela, križišču pri frizerstvu Petika, naselju novih hiš proti Andražu, v Andražu nad Polzelo pri pokopališču, v Dobriču pri sušilnici, pri kmetiji Cizej - Sevšek, križišču Vimperk, pri Športnemu društvu MAT, križišču pri železniški postaji, dogajanje pa zaključili na Šmiglovi zidanici in križišču pri Kmetiji Ocvirk na Prekopi. Na kateri lokaciji se vidimo? Se že veselimo!

Že vnaprej se opravičujemo, če zaradi narave dogodka pride do neskladij v času igranja na posamezni točki. Hvala!


Si želite nepozaben glasbeno obarvan večer? Cecilija, kulturno-glasbeno društvo Polzela, vabi na praznični koncert Pihalnega orkestra Cecilija Polzela, ki bo v soboto, 17. decembra 2022, ob 19. uri, v Športni dvorani Polzela. Tokrat smo ga poimenovali "Ho, ho ho, še ne gremo domov", saj želimo, da skupaj skočimo v praznični čas.

Pridružila se nam bo vzhajajoča pevska zvezda Ana Grdadolnik ter gostje Tina Uratnik, Alenka Frece in Jernej Pikel. Vljudno vabljeni!

Vstop je prost. Prostovoljni prispevki zaželeni.Vse naše prireditve fotografije in/ali snemamo ter fotografije in/ali posnetke javno objavimo.